Personal Data Policy for umilumi ApS

For customers of umilumi.com please click the box in your native language below to find our Personal Data policy which include our Cookie Policy. For the English version simply scroll down. Should you have further questions contact: support@umilumi.com

For persondata- og cookiepolitik på dansk 

Klik her

För sekretess- och cookiepolicy på svenska

Klicka här

Zum Datenschutz und Cookie Einstellungen  

Klicken Sie hier

ENG: Personal data policy for umilumi ApS

1. General

1.1 This policy on the processing of personal data (“Personal Data Policy”) describes how umilumi ApS (“we”, “umilumi”, “us”, “our”, “we”) collects and processes information about you.

1.2 The personal data policy applies to the personal information that you provide to us in connection with you being in contact with umilumi as a customer or business partner. It can e.g. be, if you buy an item from umilumi, contact umilumi’s Customer Service, or when you use umilumi’s website, www.umilumi.com (“umilumi.com”).

1.3 umilumi ApS is data responsible for your personal information. All inquiries to umilumi can be made via the contact information listed under pkt. 7.

2. What personal information do we collect, and for what purposes and legal basis for the processing

2.1 When you visit umilumi.com, we automatically collect information about you and your use of umilumi.com. This information will typically be the type of browser you use, the search terms you use on umilumi.com, content from chat with our online customer service on umilumi.com, your IP address, including your network location, and information about your computer. In addition, umilumi’s Cookie Policy applies when you use umilumi.com.

2.1.1 The purpose is to optimize the user experience and umilumi.com’s function, to generate useful and accurate statistics, to answer your questions on our chat function, and based on the information we receive from you through your use of umilumi.com to conduct personalized marketing, including retargeting via e.g., Facebook and Google. This processing of information is necessary so that we can take care of our interests in improving umilumi.com and show you relevant offers.

2.1.2 The legal basis for the processing is your consent to our use of cookies and Article 6 (1) of the Data Protection Regulation. 1, letter a, your consent to chat with our customer service, and Article 9 (1) of the Data Protection Regulation. Article 2 (2) (a) and Article 6 (2) 1, letter a, as well as our legitimate interest in improving our website and being as relevant in our marketing as possible, cf. Article 6 (1) of the Data Protection Regulation. 1, letter f.

2.2 When you purchase a product or communicate with us regarding our products, we collect the information you provide. This can be name, address, email address, phone number, payment method, information about which products you buy and possibly have returned, information about inquiries and complaints, delivery requests, as well as information about the IP address from which the order was made if the order is made on umilumi.com.

2.2.1 The purpose is that we can deliver the products you have ordered and otherwise fulfill our agreement with you, including to be able to manage your rights to return and advertise, as well as to be able to contact you if necessary, regarding relevant information about the product you purchased. We may also process information about your purchases to comply with legal requirements, including product withdrawals, bookkeeping, and accounting. When purchasing on umilumi.com, the IP address is collected for the purpose of safeguarding our interest in being able to prevent fraud.

2.2.2 The legal basis for the processing is Article 6 (1) of the Data Protection Regulation. 1, letters b, c, and f.

2.3 When you have subscribed to our newsletter, we collect information about your name, e-mail address, and possibly a mobile number.

2.3.1 The purpose is to take care of our interest in being able to deliver newsletters to you.

2.3.2 The legal basis for the processing is your consent to receive our newsletter and Article 6 (1) of the Data Protection Regulation. 1, letter a.

2.4.2 The legal basis for the processing is your consent to receive our newsletter and Article 6 (1) of the Data Protection Regulation. 1, letters b and f. Upon registration, you will be asked to give separate consent to electronic marketing.

2.5 When you visit umilumi’s Social Media, e.g. Facebook, Instagram, and LinkedIn, umilumi processes the information you have made available via settings on our social media, your reactions to our posts, and your sharing thereof, as well as any comments to our post.

2.5.1 The purpose of umilumi’s processing of your personal information is to market umilumi, to answer your inquiry, and/or to let you participate in our competitions and direct inquiries to you if you win. When Facebook Inc. uses personal information collected on umilumi’s Facebook pages or Instagram profiles, e.g., to improve their advertising system, Facebook Inc. may and umilumi are joint data controllers. In this connection, we refer to Facebook’s Data Policy.

2.6. The legal basis for this processing is umilumi’s legitimate interest in marketing umilumi, answering your inquiry or letting you participate in a competition and contacting you if you win, cf. Article 6 (1) of the Data Protection Regulation. 1, letter f.

2.7 If you enter a commercial relationship with us either as an individual or as an employee of a company we work with, we process information about your name, e-mail, telephone number, company or private address as well as any other information that you provide us in connection with our relationship and your inquiry.

2.7.1 The purpose of umilumi’s treatment is to take care of our cooperative relationship and to be able to fulfill umilumi’s obligations in this connection.

2.7.2 The legal basis for this processing will normally be the agreement entered into between you and/or the company you represent and umilumi, cf. Article 6 (1) of the Data Protection Regulation. Depending on the nature of the cooperation, the legal basis may also be another, typically umilumi’s legitimate interest in establishing and managing the relationship between you and/or the company you represent, cf. Article 6 (1) of the Data Protection Regulation. 1, letter f.

3. Recipients of personal information

3.1 umilumi cannot access to your IP address, but it is left to our partner Google Analytics, which processes this to generate statistics on the use of our website. Google Analytics acts solely on behalf of umilumi, which is why they are not allowed to use the information for their own purposes. umilumi has also implemented Facebook Pixels on umilumi.com to collect data for use in optimizing our Facebook ads. In this connection, Facebook receives information about your IP address as well as information about your device, the websites you visit, the purchases you make, the ads you see, and the way you use umilumi.dk about your web browser and which pages you visit. When Facebook Inc. uses personal information collected via Facebook Pixels on umilumi.com e.g. to improve their advertising system, Facebook Inc. may and umilumi are considered to be joint data controllers. In this connection, we refer to Facebook’s Data Policy.

3.2 In connection with the delivery of goods that you have purchased from umilumi, information about your name, address, e-mail, telephone number and order number and specific delivery requests will be passed on to DPD, PostNord, DSV, DHL or another carrier responsible for the delivery of they bought goods for you. In addition, your information may be passed on to business partners who assist with our business activities, including lenders.

3.3 When you complete payment transactions on umilumi.com, this is done via umilumi’s PCI-DSS (Payment Card Industry – Data Security Standard) certified partner. The information is stored in a secure PCI-DSS certified environment that complies with international security standards. When you use a payment card on umilumi.com, only umilumi’s PCI-DSS certified partner – and not umilumi – will have access to your information.

3.4 Information may be left to external partners who process the information on our behalf. We use external partners for, among other things, technical operation of systems and improvements of umilumi.com, sending out newsletters and targeted marketing, including retargeting, as well as for your assessment of our company and products. These companies are data processors and under our instruction and process data for which we are data responsible. The data processors may not use the information for any purpose other than fulfilling the agreement with us and are subject to confidentiality about this. We have entered into written data processor agreements with all data processors who process personal data on our behalf.

3.7 Some of these data processors, e.g. Google Analytics v / Google LLC. and Facebook Inc. is established outside the EU. The necessary guarantees for the transfer of information to data processors outside the EU are ensured by observing valid transfer guarantees.

4. Your rights

4.1 In order to create transparency regarding the processing of your information, we, as the data controller, must inform you of your rights.

4.2 The right of access

4.2.1 You are at all times entitled to request information from us about, among other things, what information we have registered about you, what purpose the registration serves, what categories of personal information and recipients of information that may. may be, as well as information on where the information comes from.

4.2.2 You have the right to receive a copy of the personal data that we process about you. If you want a copy of your personal information, you must send a written request to support@umilimi.com. You will be asked to document that you are whom you pretend to be.

4.3 The right to rectification

4.3.1 You have the right to have incorrect personal information about yourself corrected by us. If you become aware that there is an error in the information that we have registered about you, you are encouraged to contact us in writing so that the information can be corrected. You will be asked to document that you are whom you pretend to be.

4.4 The right to delete

4.4.1 In certain cases, you have the right to have all or some of your personal information deleted by us, e.g., if you revoke your consent and we have no other legal basis to continue the processing. To the extent that continued processing of your information is necessary, e.g., for us to comply with our legal obligations, or for legal claims to be established, asserted, or defended, we are not obliged to delete your personal data. You will be asked to document that you are whom you pretend to be.

4.5 The right to limit the treatment to storage

4.5.1 In certain cases, you have the right to have the processing of your personal data limited to only storage, e.g., if you believe that the information, we process about you is incorrect.

4.6 The right to data portability

4.6.1 In certain cases, you have the right to have personal information that you have provided to us provided in a structured, commonly used, and machine-readable format and have the right to transfer this information to another data controller.

4.7 Right of objection

4.7.1 You have the right at any time to object to our processing of your personal data, with a view to direct marketing, including the profiling carried out to target our direct marketing, as this processing is carried out on the basis of your consent and/or our legitimate interests, cf. sections 2.1, 2.3, 2.4, 2.6 and 2.7. If you do not want us to use your personal information for direct marketing and profiling, you must also delete your cookies, as mentioned in section 5.1 below.

4.8 The right to withdraw consent

4.8.1 You have the right at any time to revoke consent you have given us for a given processing of personal data, including for sending newsletters. If you wish to revoke consent, please contact support@umilumi.com.

4.9 The right to complain

4.9.1 You have the right to submit a complaint to the Danish Data Protection Agency at any time regarding our processing of your personal data. Complaints can be submitted by email to dt@datatilsynet.dk or by phone +45 33 19 32 00.

5. Deletion of personal data

5.1 Information collected about your use of umilumi.com in accordance with pkt. 2.1, is deleted according to the rules in umilumi’s Cookie Policy. The cookies that umilumi itself provides are deleted no later than one year after you last visited the site, while third-party cookies have varying expiration dates. The individual expiration deadlines are listed in umilumi’s Cookie Policy, where you can also read more about how you can delete your cookies when you wish. Information about you from your use of online chat with our online customer service according to point 2.1 will be deleted after 60 days.

5.2 Information collected in connection with your purchases and inquiries to umilumi in connection with this, cf. pkt. 2.2, will in principle be deleted a little over 2 years after your purchase when the right to complain about the item has expired. However, information can be stored for a longer period if we have a legitimate need for longer storage, e.g., if it is necessary for legal claims to be established, asserted, or defended, or if storage is necessary for us to meet legal requirements. Information on the return of goods is stored for up to 5 years in accordance with invoice requirements and accounting legislation.

5.3 Information collected in connection with your subscription to our newsletter, cf. point 2.3, will be deleted when your consent to the newsletter is withdrawn, unless we have another basis for processing the information.

5.4 Information you provide on umilumi’s profiles on Social Media, cf. section 2.6, will in principle remain on these profiles as part of the page’s history. You can always delete your information on umilumi’s profiles on Social Media whenever you want. The information that umilumi processes about you as a result of your participation in competitions, and which in this connection is copied over to umilumi’s own systems, is deleted after 3 months.

5.7 Information that originates from a co-operation relationship, cf. section 2.8, is stored as long as it is relevant in relation to the existing or potential co-operation relationship and in a subsequent period, as long as it is necessary for umilumi to be able to document the relationship.

6. Security

6.1 We have implemented appropriate technical and organizational security measures against the accidental or unlawful destruction, loss, alteration, or deterioration of personal data and against the disclosure or misuse of unauthorized persons.

6.2 Only employees who have a real need to access your personal information to carry out their work have access to the information. These employees are instructed on how personal data is handled properly.

7. Contact information

7.1 umilumi ApS, cvr. no. 43220470 is data responsible for the personal data collected by umilumi.

7.2 If you have any questions or comments about this Personal Data Policy or wish to make use of one or more of your rights described in section 4, you can contact:

  • Umilumi ApS
  • Kvasen 46
  • 7100 Vejle
  • Email: support@umilumi.com
  • CVR: 43220470

8. Changes in the personal data policy

8.1 This Personal Data Policy is continuously updated. The current version is the one that can be found here at umilumi.com at any time.

9. Versions

9.1 This is version 1 of umilumi’s Personal Data Policy updated on 17th of February 2023.

Our Cookie Policy

Introduction:

  • umilumi.com is owned and operated by umilumi ApS
  • The company’s nickname: umilumi
  • Corporate form: llc
  • founding year: 2022
  • Address: Kvasen 46, 7100 Vejle, Denmark

Official email address: support@umilumi.com

The following sales and delivery conditions apply to all deliveries from umilumi.com.

Personal data law

When you visit our website, umilumi.com, information is collected about you, which is used to customize and improve our content and to increase the value of the ads displayed on the page. The collected information is stored for 5 years in accordance with current legislation.

If you do not want the information to be collected, you should delete your cookies (follow the link below) and refrain from further use of the website. It is possible to delete or block cookies. See instructions here. Below we have elaborated on what information is collected, its purpose, and which third parties have access to it. The data is transmitted encrypted and is transmitted that way to and from the company.

Cookies

The website uses “cookies”, which is a text file that is stored on your computer, mobile etc. similarly for the purpose of recognizing it, remembering settings, performing statistics, and targeting ads. Cookies cannot contain malicious code such as viruses.

As mentioned, it is possible to delete or block cookies – If you delete or block cookies, ads may become less relevant to you and appear more frequently. You may also risk that the website does not work optimally and that there is content that you cannot get access to.

The website contains cookies from third parties, which to varying compass may include:

  • Facebook Pixel and Analytics
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Google Ads
  • Cookiesaver
  • HelloRetail
  • Mailchimp

Information we collect

umilumi uses log statistics, which is a system allowing us to monitor how many visitors we have and where they come from etc. At umilumi this system is used to optimize our website and its functionality. Furthermore, the information in the log stat is paired with the customer’s behavior if the customers state their name, address, etc. when ordering from the shop or creating a user on the site.

Other recipients of personal data

The log statistics are used for: Personalized marketing and improved user-friendliness. To make an agreement with the web shop, you will need to write your name, address, phone number, and e-mail. We gather this information to be able to deliver your order to you. This being a web shop, you will always have to agree to give us the needed information. This way you can be sure, that you know what information you are giving and why.

Your rights

When registering at umilumi ApS, you have the right to make an objection to the registration of data as well as the right to know what information is registered about you. These rights come from the law of personal data and any inquiries you might have regarding this can be sent to support@ umilumi.com.

The following terms of sales- and delivery covers all deliveries from umilumi.com

The conditions apply to all occasions, where a written agreement, between you and umilumi.com is not existing.

Documentation and guidance

If a description of the product or user manuals is available, they will be found in the package from umilumi. Do you wish to receive further information or guidance, this will be indicative.

Log statistics

umilumi uses log statistics, which is a system allowing us to monitor how many visitors we have and where they come from etc. At umilumi this system is used to optimize our website and its functionality. Furthermore, the information in the log stat is paired with the customer’s behavior if the customers state their name, address, etc. when ordering from the shop or creating a user on the site. The log statistics is used for: Personalized marketing and improved user-friendliness.

To make an agreement with the web shop, you will need to state your name, address, phone number, and e-mail.

DK: Persondatapolitik for umilumi ApS

1. Generelt

1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger (“Persondatapolitik”) beskriver, hvordan umilumi ApS (“vi”, “umilumi”, “os”, “vores”, “vi”) indsamler og behandler oplysninger om dig.

1.2 Persondatapolitikken er gældende for de personoplysninger, som du giver os i forbindelse med, at du er i kontakt med umilumi som kunde eller samarbejdspartner. Det kan f.eks. være, hvis du køber en vare hos umilumi, retter henvendelse til umilumi’s kundeservice, eller når du bruger umilumi’s hjemmeside, www.umilumi.com (“umilumi.com”), samt når du besøger en af vores popup-butikker/boder.

1.3 umilumi ApS er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til umilumi kan ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

2. Hvilke personoplysninger indsamler vi, til hvilke formål og retsgrundlaget for behandlingen

2.1 Når du besøger umilumi.com, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af umilumi.com. Disse oplysninger vil typisk være, hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på umilumi.com, indhold fra chat med vores online kundeservice på umilumi.com, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer. Desuden finder umilumi’s Cookiepolitik anvendelse, når du bruger umilumi.com.

2.1.1 Formålet er at optimere brugeroplevelsen og umilumi.coms funktion, at generere brugbar og retvisende statistik, at besvare dine spørgsmål på vores chatfunktion samt på baggrund af de informationer vi får fra dig via din brug af umilumi.com at foretage personaliseret markedsføring, herunder retargeting via f.eks. Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre umilumi.com samt vise dig relevante tilbud.

2.1.2 Retsgrundlaget for behandlingen er dit samtykke til vores brug af cookies og Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a, dit samtykke til at chatte med vores kundeservice og Databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2 litra a og artikel 6, stk. 1, litra a, samt vores legitime interesse i at forbedre vores hjemmeside og være så relevante i vores markedsføring som muligt jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f.

2.2 Når du køber et produkt eller kommunikerer med os vedrørende vores produkter, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver. Dette kan være navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, oplysninger om forespørgsler og reklamationer, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget, hvis bestillingen sker på umilumi.com.

2.2.1 Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere, samt for om nødvendigt at kunne kontakte dig vedrørende relevant information om det produkt, du har købt. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder vedrørende tilbagetrækning af produkter, bogføring og regnskab. Ved køb på umilumi.com indsamles IP-adressen med det formål at varetage vores interesse i at kunne forhindre svig.

2.2.2 Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningenss artikel 6, stk. 1, litra b, c og f.

2.3 Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer.

2.3.1 Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig.

2.3.2 Retsgrundlaget for behandlingen er dit samtykke til at modtage vores nyhedsbrev og Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

2.4 Når du besøger umilumi’s Sociale Medier, f.eks. Facebook, Instagram og LinkedIn, behandler umilumi de oplysninger, du har gjort tilgængelige via indstillinger på vores sociale medier, dine reaktioner på vores opslag, og din deling heraf samt evt. kommentarer til vores opslag.

2.4.1 Formålet med umilumi’s behandling af dine personoplysninger er at markedsføre umilumi, at besvare din henvendelse, og/eller at lade dig deltage i vores konkurrencer og rette henvendelse til dig, hvis du vinder. Når Facebook Inc. benytter personoplysninger indsamlet på umilumis Facebook sider eller Instagram profiler, f.eks. til forbedring af deres reklamesystem, kan Facebook Inc. og umilumi anses for at være fælles dataansvarlige. Vi henviser i den forbindelse til Facebooks Datapolitik (læs mere her).

2.4.2 Retsgrundlaget for denne behandling er umilumi’s legitime interesse i at markedsføre umilumi, at besvare din henvendelse eller lade dig deltage i en konkurrence og kontakte dig, hvis du vinder jf.  Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

2.5 Hvis du indgår i en kommerciel relation med os enten som privatperson eller som ansat i en virksomhed, vi samarbejder med, behandler vi oplysninger om dit navn, e-mail, telefonnummer, firma- eller privat adresse samt eventuelle andre oplysninger, som du giver os i forbindelse med vores relation og din henvendelse.

2.5.1 Formålet med umilumi’s behandling er at varetage vores samarbejdsrelation og kunne opfylde umilumi’s forpligtelser i den forbindelse.

2.5.2 Retsgrundlaget for denne behandling vil normalt være den aftale, der er indgået mellem dig og/eller den virksomhed du repræsenterer og umilumi, jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. Afhængigt af samarbejdets karakter, kan retsgrundlaget også være et andet, typisk umilumi’s legitime interesse i at etablere og varetage relationen mellem dig og/eller den virksomhed du repræsenterer, jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

3. Modtagere af personoplysninger

3.1 umilumi kan ikke tilgå din IP-adresse, men den overlades til vores samarbejdspartner Google Analytics, som behandler denne for at generere statistik over brugen af vores hjemmeside. Google Analytics handler alene på vegne af umilumi, hvorfor de ikke må anvende oplysningerne til egne formål. umilumi har desuden Facebook Pixels implementeret på umilumi.com for at samle data til brug for optimering af vores Facebook annoncer. I den forbindelse modtager Facebook oplysninger om din IP-adresse samt oplysninger om din enhed, de websites, du besøger, de køb, du foretager, de annoncer, du ser, og den måde, du bruger umilumi.com på, om din web browser og hvilke sider du besøger. Når Facebook Inc. benytter personoplysninger indsamlet via Facebook Pixels på umilumi.com f.eks. til forbedring af deres reklamesystem, kan Facebook Inc. og umilumi.com anses for at være fælles dataansvarlige. Vi henviser i den forbindelse til Facebooks Datapolitik (læs mere her).

3.2 I forbindelse med levering af varer, som du har købt hos umilumi, vil oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker blive videregivet til DPD, PostNord, GLS, DAO eller en anden transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Derudover kan dine oplysninger videregives til samarbejdspartnere, der assisterer med vores forretningsaktiviteter, herunder långivere.

3.3 Når du gennemfører betalingstransaktioner på umilumi.com, sker dette via umilumis PCI-DSS (Payment Card Industry – Data Security Standard) certificerede samarbejdspartner. Oplysningerne opbevares i et sikkert PCI-DSS certificeret miljø, som lever op til internationale sikkerhedsstandarder.

3.4 Oplysninger, som umilumi behandler om dig som led i en samarbejdsrelation, vil ikke blive videregivet til tredjeparter, medmindre det er nødvendigt af hensyn til formålet med relationen, eller det er nødvendigt for, at vi kan varetage en berettiget interesse f.eks. i forbindelse med tvister, hvor oplysningerne kan videregives til myndigheder og retlige instanser.

3.5 Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift af systemer og forbedringer af umilumi.com, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

3.6 Nogle af disse databehandlere, f.eks. Google Analytics v/Google LLC. og Facebook Inc. er etableret uden for EU. De nødvendige garantier for overførsel af oplysninger til databehandlere uden for EU sikres ved iagttagelse af gyldige overførselsgarantier.

4. Dine rettigheder

4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

4.2 Indsigtsretten

4.2.1 Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

4.2.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til support@umilumi.com. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

4.3 Retten til berigtigelse

4.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Hvis du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

4.4 Retten til sletning

4.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, f.eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte. 

4.6 Retten til dataportabilitet

4.6.1 Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

4.7 Retten til indsigelse

4.7.1 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring, da denne behandling foretages på grundlag af dit samtykke og/eller vores legitime interesser, jfr. punkt 2.1, 2.3, 2.4, 2.6 og 2.7. Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring og profilering, skal du desuden slette dine cookies, som nævnt i punkt 5.1 nedenfor.

4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke

4.8.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til fremsendelse af nyhedsbreve og til at være medlem af en eventuel kundeklub. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, skal du kontakte support@umilumi.com.

4.9 Retten til at klage

4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail til dt@datatilsynet.dk eller på telefon +45 33 19 32 00.

5. Sletning af persondata

5.1 Oplysninger indsamlet om din brug af umilumi.com i henhold til pkt. 2.1, slettes efter reglerne i umilumis cookiepolitik. De cookies, som umilumi selv udbyder, slettes senest et år efter, at du sidst har besøgt siden, mens tredjepartscookies har varierende udløbsfrister. De enkelte udløbsfrister er oplistet i umilumi’s cookiepolitik, hvor du også kan læse mere om, hvordan du selv kan slette dine cookies, når du ønsker det.

5.2 Oplysninger indsamlet i forbindelse med dine køb og henvendelser til umilumi i forbindelse hermed, jfr. pkt. 2.2, vil som udgangspunkt blive slettet lidt over 2 år efter dit køb, når retten til at reklamere over varen er udløbet. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, f.eks. hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Oplysning om returnering af varer gemmes i op til 5 år i henhold til fakturakrav og regnskabslovgivningen.

5.3 Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev jfr. punkt 2.3, slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

5.4 Oplysninger, du giver på umilumi’s profiler på Sociale Medier jf. punkt 2.6, vil som udgangspunkt blive liggende på disse profiler som en del af sidens historik. Du kan altid selv slette dine oplysninger på umilumi’s profiler på Sociale Medier, når du ønsker det. De oplysninger, umilumi behandler om dig som følge af din deltagelse i konkurrencer, og som i den forbindelse kopieres over i umilumi’s egne systemer, slettes efter 3 måneder.

5.5 Oplysninger, som der stammer fra en samarbejdsrelation jf. punkt 2.8 opbevares, så længe de har relevans i forhold til den eksisterende eller potentielle samarbejdsrelation og i en efterfølgende periode, så længe det er nødvendigt for umilumi for at kunne dokumentere relationen.

6. Sikkerhed

6.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til oplysningerne. Disse medarbejdere er instrueret i, hvorledes persondata behandles forsvarligt.

7. Kontaktoplysninger

7.1 umilumi ApS, CVR-nr. 43220470, er dataansvarlig for de persondata, som indsamles af umilumi.

7.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt.4, kan du kontakte:

  • umilumi ApS
  • Kvasen 46, 7100 Vejle, Danmark
  • e-mail: support@umilumi.com
  • CVR.nr.: 43220470

8. Ændringer i persondatapolitikken

8.1 Denne Persondatapolitik opdateres løbende. Den gældende version er den, der til enhver tid kan findes her på umilumi.com.

9. Versioner

9.1 Dette er første version af umilumis persondatapolitik, opdateret februar 2023.

umilumi ApS Cookie Politik 

Introduktion

Når du besøger vores website, umilumi.com, indsamles der muligvis oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. De indsamlede oplysninger gemmes i 5 år iht. gældende lovgivning. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (følg link nedenfor) og undlade videre brug af websitet.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvilke cookies vi indsamler

Websitet kan anvende ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er som nævnt muligt at slette eller blokere for cookies – Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet kan indeholde cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Facebook Pixel og Analytics
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Google Ads
  • Cookiesaver
  • HelloRetail
  • Klaviyo

Oplysningerne opbevares krypteret, og transmitteres krypteret til og fra virksomheden.

SWE: Sekretess- och cookiepolicy

1.Inledning

1.1 Den här policyn för behandling av personuppgifter (”Personuppgiftspolicyn”) beskriver hur umilumi ApS samlar in och behandlar uppgifter om dig.

1.2 Personuppgiftspolicyn gäller för personuppgifter som du lämnar till oss i samband med att du är i kontakt med umilumi.com eller samarbetspartner. Det kan till exempel vara när du köper en vara hos umilumi.com, skickar en förfrågan till umilumi.com, eller använder umilumi.com webbplats, umilumi.com.

1.3 umilumi.com är dataansvarig för dina personuppgifter. All kontakt med umilumi.com kan ske via kontaktupplysningarna under punkt 7.

2. Vilka personuppgifter vi samlar in, syfte med insamlingen och rättslig grund för behandlingen

2.1 När du besöker umilumi.com, samlar vi automatisk in upplysningar om dig och din användning av umilumi.com. Typiska uppgifter som samlas in är vilken typ av webbläsare du använder och vilka sökord du använder på umilumi.com, din IP-adress, däribland din nätverksplats, samt information om din dator. Dessutom gäller umilumi’s cookiepolicy när du använder umilumi.com.

2.1.1 Syftet är att optimera användarupplevelsen och funktionen av umilumi.com, för att generera användbar och rättvisande statistik, och att besvara dina frågor på vår chattfunktion, samt på bakgrund av de informationer vi får från dig, via din användning av umilumi.com, att företa personlig marknadsföring. Denna behandling av uppgifter är nödvändig för att uppfylla vårt berättigade intresse att kunna förbättra umilumi.com och visa produkter som är relevanta för dig.

2.1.2 Den rättsliga grunden för behandlingen är ditt samtycke till vår användning av cookies och dataskyddsförordningen, artikel 6, stycke 1, punkt a, ditt samtycke till att chatta med vår kundservice och dataskyddsförordningen, artikel 9, stycke 2, punkt a, samt vårt berättigade intresse att förbättra vår webbplats och vara så relevanta i vår marknadsföring som möjligt enligt dataskyddsförordningen, artikel 6, stycke 1, punkt f.

2.2 När du köper en produkt eller kommunicerar med oss om våra produkter samlar vi in den information som du själv uppger. Detta kan till exempel vara namn, adress, e-postadress, telefonnummer, betalningssätt, information om vilka produkter du köper, förfrågningar och reklamationer samt leveransönskemål.

2.2.1 Syftet är att vi ska kunna leverera produkterna som du har beställt och i övrigt fullgöra vårt avtal med dig samt vid behov kunna kontakta dig för att ge relevant information om produkten du har köpt. Vi kan också behandla information om dina köp för att uppfylla lagkrav, bland annat angående återkallande av produkter och för bokföring och redovisning.

2.2.2 Den rättsliga grunden för behandlingen är dataskyddsförordningen, artikel 6, stycke 1, punkt b, c och f.

2.3 När du har registrerat dig för att få vårt nyhetsbrev samlar vi in information om ditt namn, din e-postadress och eventuellt ditt mobiltelefonnummer.

2.3.1 Syftet är att uppfylla vårt berättigade intresse att kunna leverera nyhetsbrevet till dig.

2.3.2 Den rättsliga grunden för behandlingen är ditt samtycke till att ta emot våra nyhetsbrev och dataskyddsförordningen, artikel 6, stycke 1, punkt a.

2.4. Syftet med umilumi.com behandling är att tillvarata vår samarbetsrelation och kunna fullgöra umilumi förpliktelser i samband med detta.

2.4.2 Den rättsliga grunden för denna behandling kommer normalt att vara det avtal som ingåtts mellan dig och/eller det företag du representerar och umilumi enligt dataskyddsförordningen, artikel. 6, stycke 1, punkt b. Beroende på samarbetets karaktär kan den rättsliga grunden också vara något annat, till exempel umilumi berättigade intresse att etablera och tillvarata relationen mellan dig och/eller det företag du representerar, enligt dataskyddsförordningen, artikel 6, stycke 1, punkt f.

3. Lagring av dina personuppgifter

3.1 umilumi har inte tillgång till din IP-adress, men den överlåts till vår samarbetspartner Google Analytics som behandlar den för att generera statistik över användningen av vår webbplats. Google Analytics agerar bara för umilumi.com räkning, varför de inte får använda uppgifterna i egna syften. umilumi.com har dessutom möjlighet att implementera Facebook Pixels på umilumi.com för att samla in data som kan användas för optimering av våra Facebook-annonser. I samband med detta får Facebook information om din IP-adress samt information om din enhet och det sätt som du använder umilumi.com. När Facebook Inc. använder personuppgifter som samlats in via Facebook Pixels på umilumi.com, till exempel för att förbättra sitt reklamsystem, kan Facebook Inc. och umilumi anses vara gemensamt personuppgiftsansvariga. Mer information om detta hittar du i Facebooks Datapolicy (läs mer här).

3.2.1 I samband med leverans av varor som du har köpt hos umilumi.com kommer uppgifter om ditt namn, din adress, din e-postadress, ditt telefonnummer och ordernummer samt specifika leveransönskemål att lämnas ut till den transportör som ansvarar för leveransen av de köpta varorna till dig.

3.5 Information som umilumi.com behandlar om dig som ett led i en samarbetsrelation kommer inte att lämnas ut till tredje part såvida inte det är nödvändigt med avseende på syftet med relationen eller det är nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla ett berättigat intresse, till exempel i samband med tvister då uppgifterna kan lämnas ut till myndigheter och rättsinstanser.

4. Dina rättigheter

4.1 Som personuppgiftsansvarig måste vi informera dig om dina rättigheter för att skapa en öppenhet om behandlingen av dina personuppgifter.

4.2 Rätt till tillgång

4.2.1 Du har rätt att när som helst begära information av oss om vilka personuppgifter vi har registrerade om dig, vilket syfte registreringen fyller, vilka kategorier av personuppgifter och mottagare av personuppgifter det kan röra sig om samt information om varifrån uppgifterna har inhämtats.

4.2.2 Du har rätt att få ut en kopia av de personuppgifter vi behandlar om dig. Om du vill ha en kopia av dina personuppgifter skickar du en skriftlig begäran om det till support@umilumi.com. Du kommer att bli ombedd att intyga att du är den person du utger dig för att vara.

4.3 Rätt till rättelse

4.3.1 Du har rätt att få felaktiga personupplysningar om dig själv rättade av oss. Om du har uppmärksammat felaktiga upplysningar, som vi har registrerat på dig, ber vi dig om att skicka oss en skriftlig begäran om att få informationen rättat. Du kommer bli ombed att verifiera, att du är den du utger dig för att vara.

4.4 Rätt till radering

4.4.1 I vissa fall har du rätt att få vissa eller samtliga av dina personuppgifter raderade av oss, till exempel om du drar tillbaka ditt samtycke, och vi inte har någon annan rättslig grund att fortsätta behandlingen. I den omfattning en fortsatt behandling av dina personuppgifter är nödvändig, till exempel för att vi ska kunna uppfylla våra rättsliga förpliktelser eller kunna fastställa, göra gällande eller försvara ett rättsligt anspråk, är vi inte skyldiga att radera dina personuppgifter. Du kommer att bli ombedd att intyga att du är den person du utger dig för att vara.

4.5 Rätt till att begränsa behandlingen till lagring

4.5.1 Du har i vissa fall rätt att få behandlingen av dina personuppgifter begränsad så att den endast består av lagring, till exempel om du anser att uppgifterna vi behandlar om dig inte är korrekta.

4.6 Rätt till dataportabilitet

4.6.1 De personuppgifter som du själv har lämnat till oss har du i vissa fall rätt att få ut i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format och du har rätt att överföra dessa uppgifter till en annan personuppgiftsansvarig.

4.8 Rätt att återkalla samtycke

4.8.1 Du har rätt att när som helst dra tillbaka ditt samtycke som du har gett oss för viss behandling av personuppgifter, till exempel för att skicka nyhetsbrev och direktmarknadsföring. Om du vill återkalla ett samtycke ska du kontakta support@umilumi.com

4.9 Rätt att inge klagomål

4.9.1 Du har rätt att när som helst inge klagomål om vår behandling av dina personuppgifter till Datatilsynet (danska Datainspektionen). Klagomål kan bland annat inges per e-post till dt@datatilsynet.dk eller per telefon på +45 33 19 32 00.

5. Radering av personuppgifter

5.1 Uppgifter som samlas in om din användning av umilumi.com enligt punkt 2.1 raderas enligt reglerna i umilumi’s cookiepolicy. När varje enskild cookie upphör att gälla anges i Cookiedeklarationen. Upplysningar om dig, från din användning av vår online chatt, raderas efter 60 dagar, enligt punkt 2.1.

5.2 Uppgifter som samlas in i samband med dina köp och förfrågningar till umilumi.com enligt punkt 2.2 kommer att raderas när ditt ärende är avslutat och färdigbehandlat, om det inte lagras i din kundprofil, och raderas 5 år efter att kundrelationen upphört.

5.3 Uppgifter som samlas in i samband med din prenumeration på vårt nyhetsbrev enligt punkt 2.3 raderas när ditt samtycke till nyhetsbrevet återkallas, såvida vi inte har annan grund för behandlingen av personuppgifterna.

5.4 Uppgifter som du lämnar på umilumi’s profiler på sociala medier enligt punkt 2.6 kommer som utgångspunkt att finnas kvar i dessa profiler som en del av sidans historik. Du kan alltid när du vill själv radera dina uppgifter på umilumi’s profiler på sociala medier.

5.7 Uppgifter som kommer från en samarbetsrelation enligt punkt 2.8 lagras så länge de har relevans med anledning av den befintliga eller potentiella samarbetsrelationen och under en efterföljande period så länge det är nödvändigt för umilumi att kunna dokumentera relationen.

6. Säkerhet

6.1 Vi har vidtagit lämpliga tekniska och organisatoriska skyddsåtgärder mot att personuppgifter oavsiktligt eller olagligt förstörs, går förlorade, ändras eller skadas samt mot att de kommer till obehörigas kännedom eller missbrukas.

6.2 Endast medarbetare som har ett verkligt behov av att ha tillgång till dina personuppgifter för att utföra sitt arbete har tillgång till uppgifterna. Dessa medarbetare är instruerade i hur personuppgifter behandlas på tillbörligt sätt.

7. Kontaktuppgifter

7.1 umilumi ApS, CVR: 43220470 är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som samlas in av umilumi.

7.2 Om du har frågor om eller synpunkter på denna Personuppgiftspolicy eller vill utöva en eller flera av dina rättigheter som beskrivs i punkt 4 kontaktar du:

  • Umilumi ApS
  • Kvasen 46
  • 7100 Vejle
  • Danmark
  • E-mail: support@umilumi.com
  • CVR: 43220470

8. Ändringar i personuppgiftspolicyn

8.1 Denna Personuppgiftspolicy uppdateras löpande. Den aktuella versionen är alltid den som kan hittas här på umilumi.com

9. Versioner

9.1 Det här är version 1 av umilumis Personuppgiftspolicy daterad 20/02 2023.

Cookiepolicy hos umilumi ApS

När du besöker vår webbshop, umilumi.com, samlas det upplysningar in om dig, som används till att förbättra användarupplevelsen och funktionen av umilumi.com. Upplysningarna som samlas in, sparas i 5 år i förhållande till gällande lovgivning.

Om du inte accepterar att cookies används kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång vår hemsida försöker placera en cookie på din enhet.

Vilka cookies använder vi?

Webbsidan kan använda ”cookies”, som är en textfil, som sparas på din dator, mobil eller andra elektriska enheter som kan känna igen cookies. Den kommer ihåg inställningar, utför statistik och målinriktade annonser. Cookies innehåller inte skadliga koder som exempelvis virus.

Det är möjligt att radera eller blockera cookies. Om du raderar eller blockerar cookies kommer annonser bli mindre relevanta och kommer poppa upp oftare på sidan. Det kan riskera att webbsidan inte fungerar optimalt eller att du inte får tillgång till allt innehåll.

Webbsidan kan innehålle tredjepartscookies, där i varierande form kan omfatta:

Tredjepartscookies sätts av en annan webbplats. Dessa cookies kan samla in information om de aktiviteter som en användare gör på vår hemsida över tid och på andra webbplatser.

  • Facebook Pixel och Analytics
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Google Ads
  • Cookiesaver
  • HelloRetail
  • Klaviyo

Alla upplysningar som sparas, sparas krypterat, och transmitteras krypterat till och från verksamheten.

DE: Geschäftsbedingungen

Wird so bald wie möglich aktualisiert …